Ezt a nyúlból készült receptet a sült alma teszi igazán pikánsság. Érdemes kipróbálni!
Egy Olaszországban igen kedvelt étel receptjét ajánljuk ez alkalommal.
E heti receptünk elkészítéséhez vaddisznóhúsra és sok zöldségre lesz szükségünk. Nem árt,ha kéznél van egy kis maradék száraz fehérbor is.
A rizottó elkészítésétől a legtöbb "szűz kéz" fél, azonban a titok a folyamatos kevergetésen és a megfelelő folyadék pótlásán van.
Isteni előétel szarvashúsból savanykás mártással.
A cím ne tévesszen meg senkit, nem desszertről van szó. A kép kicsit becsapós lehet, a gyümölcsöntet édes palacsintatésztát sejtet, de a most következő ajánlat főfogás, és a recept ugyan darált nyúlhús elkészítésével ajánlja, de bármilyen vadsült maradékból elkészíthetjük a tölteléket.
A nagy nyári melegben nem mindenki kívánja a nehéz, szaftos ételeket, ugyanakkor egy savanykás, könnyű leves sovány nyúlhussal, sok zöldséggel jó választás lehet.
Egy könnyű nyári előételt ajánlunk, amelyet akár ajándékba is adhatunk egy csatos üvegben ízlésesen, masnival átkötve.
A tésztás ételek kedvelőinek ajánljuk a most következő receptet sok zöldséggel, gombával és nyúlraguval.
Vendégváró falatok, könnyed előételek receptjeit ajánljuk, amelyek meghozzák az étvágyat a főfogáshoz.
Ha még nincs ötlete hétvégére, ajánlunk egy szarvashúsból készült levest.
Ajánlunk egy remek pástétom receptet. Friss bagettel és zöldségekkel meg is oldhatjuk vele a hétvégi reggelit, vagy vacsorát.