Különleges és pikáns vacsora receptet ajánlunk a hétvégére.
Mivel a sütőtöknek javában tart a szezonja, egy olyan ételt ajánlunk, amelyhez köretként sütőtökfánk dukál.
Szendvicsek, vendégváró falatok kitűnő feltéte lehet a vadhúsból készült szalámi. Ajánlunk hozzá egy receptet.
A fácánból készült leves a húslevesek netovábbja.
Használjuk ki a szabadtéri sütés-főzés lehetőségét, amíg tart a késő nyári idő. Ehhez ajánlunk egy receptet.
Vadhúsokból fenséges lakomát készíthetünk, azonban a megfelelő pác elkészítésén múlik a siker.
Ha még nincs hétvégi menü ötleted és szeretsz a konyhában sürögni-forogni, ehhez a főételhezz minimum két órára lesz szükséged, de megéri a fáradozást, mert isteni finom!
Szerkesztőség
2016.08.13.
Manapság nagy divatja van a streefoodnak, vagyis az utcai étkezésnek. A minőségi alapanyagokból készült burgerek fénykorukat élik. Ajánlunk egy vadhúsból készült, gyorsan elkészíthető burgert, amely a hétvégi grillpartyn nagy sikert arathat.
Szerkesztőség
2016.08.11.
A 17. századi konyha elevenedik meg augusztus 12-én és 13-án Fertődön, az Esterházy-kastély...
Szerkesztőség
2016.07.30.
Ajánlunk egy vadnyúlból készült receptet, amely könnyű nyári ebéd vagy vacsora lehet a családnak, barátoknak. Elkészítése kicsit időigényes, kb. 180 perc.
Szerkesztőség
2016.07.22.
Elkezdődött a lecsó-szezon, mit mást is ajánlhatnánk a hétvégi menü fő fogásának, mint egy...
Szerkesztőség
2016.07.01.
A következő recept legalább száz éves, s annyit már előzetesen érdemes megjegyeznünk vele kapcsolatban, hogy tökéletesen idényfüggetlen. Ha van nyúl, akkor elkészíthető, nyúl pedig bőséggel akad, már csak vadász kell, aki ejtsen egyet. Talán nem téves a gondolatunk, hogy ez utóbbiból sincs hiány kis hazánkban.