Ha vágysz a különleges ízekre...
A vadhús elkészítését sokan azért nem vállalják fel, mert macerás. Az biztos, hogy a megfelelő pácot kell alkalmazni, de úgy a siker garantált.
A magyar nem igazán nyúlhús fogyasztható, pedig a nyúl húsa gazdag fehérjében, könnyen emészthető, vitaminokban is gazdag. Most egy ínycsiklandó recepttel is csináljuk a kedvet.
Ha a hagyományos erőleves gyógyhatású, milyen lehet a vadhúsból készült erőleves? Próbáljuk ki!
Vadhúst fogyasztani nagyon egészséges, bár elkészítésük macerásabb. Mégis érdemes lenne enni, mert egészséges.
A magyar nyúltenyésztésben jeleskedik, de a nyúlfogyasztás terén egyáltalán nem. A vadnyúl húsa pedig a legegészségesebb étrendnek mondható.
Van egy receptünk, fácánra hangolódtunk. Próbáljátok ki!
Nem tartozik a hétköznapi gasztronómiai fogásaink közé a vadhús fogyasztása, de mindenképp az egészségünket szolgálná, ha gyakrabban beiktatnák. Megmondjuk, hogy miért.
Egyre nagyobb kedvünk van a szabadban elkészíteni ételeinket. A grillezés nagyon divatos, éppen ezért vadhúst is elkészíthetünk ilyen módon.
Akár a karácsonyi asztalra is felkerülhet, de egy hétvégi ebédnek vagy vacsorának is beillik a most ajánlott recept, amelyhez jó étvágyat kívánunk.
Ha még nincs ebédre vagy vacsorára semmilyen ötlete, ajánlunk egy fenségesen szaftos nyúlból készült egytálételt.
Vadászat után ebédre vagy vacsorára biztosan jól esik egy forró erőleves. Ehhez ajánluné most egy receptet.