A grillezést túlzás nélkül mindenki szereti, hiszen amellett, hogy megannyi receptúra és elkészítési mód áll a rendelkezésünkre, szűk családi körben vagy akár egy nagyobb baráti összejövetelen egyaránt telitalálat lehet. Ezzel
Ha vágysz a különleges ízekre...
A vadhús elkészítését sokan azért nem vállalják fel, mert macerás. Az biztos, hogy a megfelelő pácot kell alkalmazni, de úgy a siker garantált.
A magyar nem igazán nyúlhús fogyasztható, pedig a nyúl húsa gazdag fehérjében, könnyen emészthető, vitaminokban is gazdag. Most egy ínycsiklandó recepttel is csináljuk a kedvet.
Ha a hagyományos erőleves gyógyhatású, milyen lehet a vadhúsból készült erőleves? Próbáljuk ki!
Vadhúst fogyasztani nagyon egészséges, bár elkészítésük macerásabb. Mégis érdemes lenne enni, mert egészséges.
A magyar nyúltenyésztésben jeleskedik, de a nyúlfogyasztás terén egyáltalán nem. A vadnyúl húsa pedig a legegészségesebb étrendnek mondható.
Van egy receptünk, fácánra hangolódtunk. Próbáljátok ki!
Nem tartozik a hétköznapi gasztronómiai fogásaink közé a vadhús fogyasztása, de mindenképp az egészségünket szolgálná, ha gyakrabban beiktatnák. Megmondjuk, hogy miért.
Egyre nagyobb kedvünk van a szabadban elkészíteni ételeinket. A grillezés nagyon divatos, éppen ezért vadhúst is elkészíthetünk ilyen módon.
Akár a karácsonyi asztalra is felkerülhet, de egy hétvégi ebédnek vagy vacsorának is beillik a most ajánlott recept, amelyhez jó étvágyat kívánunk.
Ha még nincs ebédre vagy vacsorára semmilyen ötlete, ajánlunk egy fenségesen szaftos nyúlból készült egytálételt.