Jump to content

Lehet készülni az idei FeHoVa-ra

2020. 02. 13. 19:00

Már 17. alkalommal kerül megrendezésre a FeHoVa, vagyis a Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállítása. Ezúttal kissé rendhagyó lesz az idei rendezvény.

A Kárpát-medence nívós találkozóját 2020-ban február 13-16. között rendezik meg a HUNGRXPO területén. A Budapesti Kongresszusi és Kiállítás Központ területén nagy változtatásokat hajtanak végre. A „C” és a „B” épületet már le is bontották, amely azt jelenti, hogy az építési területté vált a HUNGEXPO egy része, így a FeHoVa-ra érkező látogatók türelmét kérik. Az átépítések miatt már a területre való bejutás sem úgy zajlik idén, mint máskor, valamint a parkolásra szánt hely is kevesebb. Ez azt jelenti, hogy nehezebb lesz az autóval érkezőknek parkolót találni és eleve bejutni a FeHoVa-ra. Az élmény ettől függetlenül ugyanúgy garantált, hiszen ugyanúgy lesz (a teljesség igénye nélkül) vadásztrófea bemutató, Fekete István emlékkiállítás, fegyverbemutató, preparátorverseny, solymász és kisállat bemutató, vadászkürt verseny, horgász suli.

A csütörtökön kezdődő rendezvényre az első napon csakis a HUNGEXPO III. kapuján át lehet bejutni és péntektől vasárnapig a K4 épületen keresztül lehet bejutni a FeHoVa-ra.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: vadaszideny.co.hu ; fehova.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)