Jump to content

Játékra csábítja a Vahúr és a Vadászlap a vadászokat

2018. 10. 18. 19:00

A játékhoz nem kell más, csak egy vadászkutya, és a kutya megörökítése fotón. A Vahúr Shop és a Vadászlap szövetkezett és játékba hívja a kutyás vadászokat.

Már mindenki számára elérhető, és a kezében, zsebében lapul az okostelefon. A technika adta lehetőségekkel érdemes élni. A Vadászlap immáron negyedik alkalommal várj a versenyezni, játszani vágyó vadászokat. Szükség lesz a vadászatban segítő kutyájukra is, de most másmilyen szempontból.

A játék feltétele nagyon egyszerű. Olyan fotót kell beküldeni, amelynek főszereplője egy vadászkutya. Ami a legjobb, hogy nem feltétel, hogy profi fotós technikával örökítsék meg a vadászebet.

A játék partnere, és egyben a játék nyerteseit ajándékokkal ellátó a Vahúr Shop, vadászkutyás webshop.

A játékra nevezni csak egy fotóval lehet. A e-mail címre várják a kutyás fotókat, valamint a pályázó nevét és adatait. A nevezési határidő október 17-31. között lehetséges, valamint ugyanúgy érvényes a nevezés, ha a Vadászlap Facebook üzenetében küldik el a fotót és az adatokat.

A beérkezett fotók mindegyike felkerül a Vadászlap Facebook oldalára és az első legtöbb lájkot kapott fotó tulajdonosai ajándékcsomagban részesülhetnek.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: vadaszideny.co.hu | képek: pixabay.com)