Jump to content

Hogyan vadásszatok együtt? - 1. rész

2016. 08. 05. 10:03

Ha azok közé a vadászok közé tartozol, aki szeretné, hogy a barátnője, kedvese, felesége rendszeresen veled tartson, amikor elmegy otthonról vadászni, akkor ezek a tippek kifejezetten neked szólnak.

Kis lépések szükségesek

Ha a barátnőd allergiás a szabad levegőre, talán nem egy több napos vadászatra kell legelső alkalommal elhívni. Kicsit lassíts le. Vidd magaddal amikor a felszereléseddel foglalkozol. Ez teljesen jó első próbálkozás, hiszen nem hal meg semmi, és nyugodtan beszélgethettek. Ő felteheti a kérdéseit, elmondhatja az aggályait, te meg mindenre megpróbálhatsz válaszolni. És lehet, hogy jobban ért az agancsok tisztításához, mint te magad.

Ne legyenek előfeltevéseid

Amikor magaddal viszed a barátnődet, tartsd észben, hogy ő lehet többet tud, mint azt te gondolnád. Ne beszélj túl sokat. Mielőtt elkezdenéd megmagyarázni, hogy mi jellemző a szarvasok viselkedésére, vagy, hogy hogyan élik a mindennapjaikat, először kérdezd meg, hogy tud-e valamit a témáról. Mert nincs is annál rosszabb, mint egy hosszú magyarázatot hallgatni valamiről, amit már egyébként is tudtál.

Hagyd, hogy ő csinálja

Ha valamit nem tud, akkor ne szenvedj látványosan. Ne csináld meg helyette, hagyd, hogy magától jöjjön rá a dolgokra. Csak akkor fog tudni új képességekre szert tenni, ha maga próbálhatja ki őket. Természetesen mutasd meg, de engedd, hogy ő csinálja. Egészen addig hagyd küzdeni, ameddig segítséget nem kér.

Forrás, kép forrása: vadaszujsag.hu