Jump to content

„Boar Protec” Védőmellény kutyáknak

2016. 06. 28. 10:48

A lehető legjobb védelmet kínálja az Ön vadászkutyájának a hajtóvadászaton ez a védőmellény, ami kimondottan vaddisznók támadása ellen lett kialakítva.

Ez a vágások ellen védő mellény PPSS X-Fiber anyagból készült, így a legjobb teljesítményt biztosítja. Öt méretben elélhető a kutya védőmellény XS/S, M, L, XL és XXL.

A Boar Protec védőmellény 3 rétegből áll. A külső réteg egy világító és víztaszító 600D Cordura® Nylon anyagból áll, ami a kutyát megvédi az időjárástól. Az ezüstös fényvisszaverő világító csíkok segítenek a vadásznak vagy vadászoknak a kutya felismerésében.

A kutya testével érintkező oldal (mellény belső rétege) egy puha és bőrbarát Fleece-anyagból készült, hogy a kutya kényelmesen viselhesse a mellényt és, hogy védve legyen a kidörzsöléstől.

A védőmellény belsejébe egy speciális vágás ellen védő szál - High-Performance PPSS X-Fiber - van eldolgozva. Ez a szál 5 x jobban véd a vágások ellen, mint a normál aramid szálak és megvédi a kutyát a vaddisznók éles agyara által okozott sérülésektől.

A kényelmes eldolgozásnak és az alacsony súlynak (kb. 600g) köszönhetően a kutya az igen csak magas védelem mellett nincs korlátozva a mozgásszabadságában, hanem probléma és korlátozás nélkül elláthatja a vadászkutya funkcióját. Nagyon jól lélegzik az anyag, így csökkentve ill. elkerülve a kimelegedést.

A tépőzárak kiegészítő biztosítékokkal vannak ellátva, ezáltal garantálják, hogy a mellény stabilan rajtmaradjon a vadászkutyáján. Az alsó hasrészre kiegészítésképpen egy rugalmas anyagot varrtak azért, hogy a lehetó legjobban passzoljon a kutya testére.A mellényen található egy erősen megvarrt zseb egy GPS-adó számára, valamint a nyakrészén egy csengettyű azért, hogy akusztikailag is észrevegyük a kutyát.

További információk a mellényről.

Forrás, kép forrása: vadaszujsag.hu