Jump to content

Felszerelések, amelyeknek hasznát veheted

2016. 06. 24. 15:36

A vadászat rendkívül összetett tevékenység, ennek megfelelően a felszerelések is igen sokrétűek. Talán van olyan, ami a te életedet is nagyban megkönnyítené, de még nem hallottál róla, vagy csak nem gondoltál eddig rá. Most egy listával szeretnénk segítséget nyújtani és megannyi ötletet adni. És ráadásul ezekkel nemcsak saját magadat, hanem vadásztársaidat is meglepheted.

1. Vizespalack

Ma már megannyi típusú palack közül lehet választani, amelyek között jobbnál jobb kivitelezéseket is találhatunk. Az egyik nagyszerűség az összecsukható tartós palack, ami könnyen elférhet bármekkora táskában, hiszen egészen apróra is össze lehet nyomni. És természetesen bármikor újratölthető, így mindig alakíthatod, ahogy szeretnéd. Könnyedén kipréselheted belőle a felesleges levegőt, így nem fog a kelleténél több helyet foglalni.

2. Tűzhely

Egy hosszabb vadászat során nagyon hasznos felszerelésnek bizonyulhat egy tűzhely, amelyen a reggeli kávét, de akár egy ebédet is könnyedén el lehet készíteni. Ezek között ma már bőven találhatsz olyan megoldásokat, amelyeket könnyen el lehet pakolni, és tökéletesen ellenállnak a szélnek.

3. Aláöltözet

A vadászok számára is rendkívül fontos az aláöltözet, hiszen hosszú időn át kint tartózkodnak az erdőben. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő öltözék, amely megvéd a változékony időjárástól és a hideg hőmérséklettől is. Ma már megannyi, jobbnál-jobb típust találhatsz, ezért könnyedén választhatod ki a megfelelő darabot.

További ötletek

Forrás, kép forrása: vadaszujsag.hu